امرود
میوهای خوش طعم است که سرشار از ویتامینها و عناصر معدنی است و خوردن
آن در گرمای تابستان میتواند علاوه بر تامین مواد مورد نیاز بدن،
اندکی از تشنگی را نیز رفع کند.
امرود
دارای ۷۶ تا ۸۳ درصد آب، ۶ تا ۱۲ درصد مواد قندی مانند دکستروز ولوز (غالبا
عاری از ساکارز)، یک تا دو درصد اسیدهای آلی آزاد مانند اسید مالیک و
سیتریک، تانن، پکتین، انورتین آسپاراژین (خصوصا در میوههای جوان) است.
امرود
سرشار از ویتامینهای A، B۱، B۲، C و عناصری مانند فسفر، سدیم، کلسیم،
منیزم،
گوگرد،
پتاسیم، کلر، روی، مس، آهن، منگنز، ید و ارسنیک است.
پوست درختامرود
اثر قابض دارد و برگ آن اثر مدر و آرام کننده دارد و از آن در موارد
ورم مثانه، وجود باکتری در ادرار و وجود سنگ در مجاری ادراری استفاده
میشود.
برگ درخت
امرود
در رفع عفونت مجاری ادراری موثر است و با مصرف آن اسید اوریک دفع میشود.
امرود
میوهای خوش طعم است که البته در مصرف آن به حالت
خام نباید افراط شود زیرا معدههای ضعیف آن را به خوبی هضم نمیکنند
این در شرایطی است که هضمامرود
پخته آسان است و اثر ملین دارد.
امرود
دارای اثر از بین برنده اسیداوریک در بدن است ضمن اینکه اثر ملین و
تامین کننده عناصر معدنی بدن را نیز دارد.
امرود
برای مبتلایان به بیماری قند خون میوهای مناسب بوده و در رفع کم خونی
و خستگی عمومی موثر است ضمن اینکه غذای خوبی برای زنان باردار است. با
مصرف مقادیر زیادیامرود
در چند روز، مشروط به اینکه اغذیه دیگری خورده نشود، فشار خون به صورت
قابل ملاحظهای پایین میآید.
امرود
دارای گیاهی به صورت درختچه و به ارتفاع چند متر و یا به صورت درخت و
دارای ساقهای به بلندی ۱۰ تا ۲۰ متر است. از مشخصات
گلابی
این است که ریشهای عمیق و برگهایی ساده، صاف و دندانهدار دارد و
میوه آن مخروطی شکل، گوشت دار و خوراکی است. قسمت مورد استفاده درخت
امرود،
برگهای جوان، پوست ساقه و میوه آبدار، معطر و خوش طعم آن است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.